Servicii organizari evenimente corporate

Creionarea si implementarea unui eveniment de la A la Z, presupune mai multe etape precum conceperea planului de actiune, planificarea evenimentului, contractarea serviciilor altor furnizori de specialitate (artistii, specialisti tehnici) si monitorizarea bunei derulari a unui eveniment.

Chiar daca se doreste realizarea unui concert in aer liber, Event Solution si partenerii nostri contracteaza artisti romani si straini de prestigiu, repertoriu variat (inclusiv de muzica clasica - quartet, trio, duo), DJ de renume mondial (TOP 10 DJ Mag), inclusiv pentru concerte jazz etc..

Ne putem ocupa de realizarea si ducerea la buna indeplinire a evenimentelor muzicale, intrucat va putem pune la dispozitie atat ecrane si sisteme de proiectie, lasere, aparate de fum si efecte speciale, MC cat si scena outdoor/indoor, cort, sisteme profesionale de sunet si lumini, echipe de dansatori/dansatoare. Dumneavoastra cereti si Event Solution duce la indeplinire.

Avand o colaborare de lunga durata cu furnizorii companiei, colaborari pentru beneficiul clientilor nostri, putem oferii o suita de servicii de calitate ireprosabila, indiferent ca este vorba despre orgnaizarea unui eveniment corporate sau pentru orice alt tip de eveniment. De la stabilirea celei mai potrivite locatii pentru desfasurarea evenimentului, catering, cazare, transport, decoratiuni pana la oferirea de cadouri personalizate, materiale promotionale, filmari video si fotografii si relaizarea planului de comunicare, Event Solution este compania care este alaturi de client, de la inceputul pana la finele evenimentului organizat si nu numai.